Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
Sunt0articole în coșul tău. Ai un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continua cumparaturie Finalizeaza comanda

DC5V preț scăzut șir encoder 600mm cablu analogice traductoare Fotoelectrice senzorului de viteză

603.09lei

-4 %

634.83lei

Produs nou

Origine NC(de Origine)
Tip Hand Tool Parts

DC5V preț scăzut șir encoder 600mm cablu analogice traductoare Fotoelectrice senzorului de viteză

Trage fire de deplasare traductoarele de măsură miscari liniare folosind o extrem de flexibile cablu de oțel.

Pe tambur de cablu este atașat la un senzor element care oferă un semnal de ieșire proporțional.

Măsurătorile sunt efectuate cu înaltă precizie și de înaltă răspunsului dinamic.Utilizarea de componente de înaltă calitate garantează un ciclu de viață lungă și de înaltă fiabilitate operațională.

Notă:

Greșit cabluri poate deteriora senzorul

Asigurați-vă că firul în curentul de stat

Nu lasa du-te după firul este tras în afară, în caz contrar, senzorul ar putea fi ușor deteriorat

Nu depășesc lungimea totală a firului

Vă rugăm să vă asigurați curățenia echipamentelor și linie de sârmă pentru a prelungi durata de viață

Evita forță externă Informații despre Companie

JILIN SANSHENG Technology CO., LTD.Este o întreprinderi de înaltă tehnologie, se concentreze pe R&D, producție și vânzări industriale encoder.Compania strict punerea în aplicare a ISO 9001:2000 sistemul de management al calității și de certificare CE, este tehnologie de vârf, soiurile cele mai complete, cele mai cost-eficiente interne encoder producători.

Ca un important dispozitiv de control sistem ,SANSHENG are mai mult de 20 de serii și mai mult de 100 de soiuri de înaltă calitate produse: fotoelectric incremental encoder, magnetoelectric incremental, fotoelectric absolute encoder, magnetoelectric absolute encoder etc. Produsele sunt utilizate pe scară largă în motor, CNC, ambalaje și imprimare, textile, energie eoliană, industria aerospațială, placă turnantă, servo control, împărțită cerc, automat linia de asamblare, unelte pentru turele, iar unele automatizari industriale câmp de control.Constantă de inovare și cercetare sunt cele mai importante arme magice pentru succes.SANSHENG echipa de tehnologie a vizitat în Germania, Statele Unite, Coreea de Sud și alte țări pentru învățare și comunicare de multe ori, introducerea avansate encoder tehnologie, promovarea produsului, tehnologia de dezvoltare rapidă a realiza tehnologia de internaționalizare și de branding de produs.

Cu echipamente avansate de producție și rafinat mediu de producție, SANSHENG a realizat în producție de înaltă calitate.Cele doua noi linii de asamblare automatizate va asigura o mai bună calitate a produsului, pentru a îmbunătăți capacitatea de producție.Tehnologia s-a umplut gol de interne encoder industrie, care va fi pus în funcțiune la sfârșitul anului 2018.

Oferi produse fiabile și servicii excelente pentru clienții este SANSHENG scopul final.Prin șase ani de eforturi neîncetate, vânzarea de rețea a fost peste tot în lume, cu multe distribuitor si agent de interne și de peste mări.Produsele sunt exportate în peste 30 de țări și regiuni cu foarte apreciat.Fanuc, Siemens, shenyang siasun și internaționale bine-cunoscute companii sunt partenerii nostri.

Noi credem că, prin inovare continuă, management de upgrade, noi poziționarea pe piață, și servicii excelente, SANSHENG va fi mai mult și mai puternic.

Serviciile Noastre

1.18 Luni garanție:Gratuit înlocuirea defecte prodcuts în termen de 18 luni.

2.Întrebări despre encoder va fi răspuns în termen de 24 de ore.

3.OEM soluție va fi oferit pentru a satisface toate cerințele dumneavoastră.

Etichete: cazul samsung a5 2017 guma, ccfl lampa iluminare din spate 30mm, cazul samsung a5 2016 cumpere, cazul samsung a5 2017 picior, ccfl lampa iluminare din spate 15 6, cconversee grunge beanie, ccm trigger stick junior, ccp0120 lustruit mașină, cconversee fata polyvore.

Scrie o recenzie

DC5V preț scăzut șir encoder 600mm cablu analogice traductoare Fotoelectrice senzorului de viteză

DC5V preț scăzut șir encoder 600mm cablu analogice traductoare Fotoelectrice senzorului de viteză

Produse similare